Restricted Designs

Lookbook

De onderstaande vóór en na foto’s schetsen een beeld van wat Restricted Design met uw meubilair kan doen. Zoals u kunt zien kunt u geheel zelf beslissen welke stof er gebruikt wordt. Bij Restricted Designs is er genoeg ruimte voor uw eigen creatieve ideeën. Zelf een stof aanleveren? Dat is voor ons geen probleem. Uiteraard kunnen wij u advies geven op het gebied van meubelstoffen, maar is het aanleveren van een eigen gekozen stof ook prima. 

Artifort orange slice armchair

Deze populaire stoelen van Artifort zijn hergestoffeerd in een grof geweven meubelstof in de kleur oranje.

Martin Visser slaapbank

De Martin Visser slaapbank is een bekend item onder vintage design meubilair. De bank is hergestoffeerd in de standaard meubelstof Hopper en heeft een water- en vuil afstotende functie.

4 buisframe stoelen

Deze buisframe stoelen zijn hergestoffeerd in een fijn geweven meubelstof die vaak terug te vinden is op buisframe stoelen.

6 buisframe stoelen

De buisframe stoelen van Gispen zijn razend populair. Deze look-a-like gispen buisframe stoelen zijn hergestoffeerd in mat zwart imitatieleder.

Artifort pinguïn fauteuil

Deze pinguïn fauteuil komt uit de jaren 50 en is compleet gerestaureerd. De stoel is uitgevoerd met een standaard meubelstof die water- en vuil afstotend is. 

6 eetkamerstoelen

Deze eetkamerstoelen waren compleet vernield door de huisdieren van een klant. De klant heeft gekozen voor mat zwart imitatieleder.

Vóór

na

Artifort orange slice armchair

Deze populaire stoelen van Artifort zijn hergestoffeerd in een grofgeweven meubelstof in de kleur oranje. 

6 eetkamer stoelen

Deze eetkamerstoelen waren compleet vernield door de huisdieren van een klant. De klant heeft gekozen voor mat zwart imitatie leder

Artifort pinguïn fauteuil

Deze pinguïn fauteuil komt uit de jaren 50 en is compleet gerestaureerd. De stoel is uitgevoerd met een standaard meubelstof die water- en vuilafstotend is. 

6 buisframe stoelen

De buisframe stoelen van Gispen zijn razend populair. Deze look-a-like gispen buisframe stoelen waren toe aan nieuwe bekleding. De stoelen zijn hergestoffeerd in mat zwart imitatieleder.

4 buisframe stoelen

Deze buisframe stoelen zijn hergestoffeerd in een fijngewreven standaard meubelstof die vaak terug te vinden is op buisframe stoelen.

Martin Visser slaapbank

De Martin Visser slaapbank is een bekend item onder vintage design meubilair. De bank is hergestoffeerd in de standaard meubelstof Hopper die een water- en vuilasfstotende functie heeft.

Fauteuil

Soms komt het voor dat een klant een eigen gekozen stof meeneemt. In dit geval heeft de klant gekozen voor een canvas stof met een retro print.