Restricted Designs

Wie zijn wij?

Mijn naam is Lisa de Vries en ik ben de meubelstoffeerder/eigenaar van Restricted Designs. Begin 2020 ben ik gestart met Restricted Designs in Lunteren, waar ik in mijn kleine appartementje meubels begon te stofferen. Inmiddels is Restricted Designs uitgegroeid tot een mooie meubelstoffeerderij en ben ik verhuisd naar Kootwijkerbroek waar ik mijn eerste officiële werkplaats heb geopend. In onze werkplaats wordt gewerkt aan een groot scala van meubilair, van antiek tot vintage en design. Restricted Designs is toegankelijk voor particulieren maar zeker ook voor zakelijke klanten. 

Gedurende mijn studietijd heb ik in verschillende huur appartementen gewoond, waar het voor mij altijd een uitdaging was om het appartement zo goed mogelijk op te knappen met een klein budget. Ik zocht naar tweedehands meubels en knapte deze volledig op. Een likje verf of een nieuw stofje kan een meubelstuk weer laten stralen. Hiernaast had ik een grote passie voor designmeubilair en de handel daarin. Naast mijn werk als meubelstoffeerder hou ik me ook bezig met het inkopen, herstofferen en verkopen van design meubilair via verschillende platformen. 

Waar staat Restricted Designs voor?

Be unique
Restricted Designs is een jonge onderneming die staat voor uniekheid. Wij vinden dat meubelstukken een eye catcher voor iedere ruimte kunnen zijn. Om u een zo groot mogelijk aanbod te kunnen geven werken wij niet met slechts één merk of een enkele leverancier. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij zullen het voor u vinden.

Eco friendly
Naast ons streven om unieke items op de markt te brengen vinden wij dat het hergebruiken van meubels ondergewaardeerd wordt. Natuurlijk zijn platformen zoals Marktplaats, Facebook en kringloopwinkels bekend bij velen, maar kiezen veel mensen er toch nog steeds voor om een nieuw meubelstuk aan te schaffen. Met het oogpunt op een betere wereld kunnen veel meubels een tweede leven krijgen door ze slechts te voorzien van nieuwe bekleding. Op deze manier hoeft een milieubewust interieur helemaal niet saai of gedateerd te zijn. 

Affordable design
Bij restricted designs horen we vaak “Dit was ooit een prachtige design meubelstuk, maar de bekleding is helaas op.” Dit vinden wij natuurlijk zonde! Niet alleen omdat design een kunstobject voor uw ruimte is, maar ook omdat het in veel gevallen prijzige meubelstukken zijn geweest. Wij vinden dan een ieder de kans zou moeten krijgen om te kunnen genieten van design meubilair, ook als de portemonnee het niet toelaat. Kies er daarom voor om een tweedehands designer item te laten herstofferen. Op deze manier kunt u genieten van uniek design helemaal op uw smaak aangepast én bent u vaak veel goedkoper uit.