Restricted Designs

Wie zijn wij?

Be unique
Restricted Designs is een jonge onderneming die staat voor uniekheid. Wij vinden dat meubelstukken een eye catcher voor iedere ruimte kunnen zijn. Om u een zo groot mogelijk aanbod te kunnen geven werken wij niet met slechts één merk  of een enkele leverancier. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij zullen het voor u vinden.

Eco friendly
Naast ons streven om unieke items op de markt te brengen vinden wij dat het hergebruiken van meubels ondergewaardeerd wordt. Natuurlijk zijn platformen zoals Marktplaats, Facebook en kringloopwinkels bekend bij velen, maar kiezen veel mensen er toch nog steeds voor om een nieuw meubelstuk aan te schaffen. Met het oogpunt op een betere wereld kunnen veel meubels een tweede leven krijgen door ze slechts te voorzien van nieuwe bekleding. Op deze manier hoeft een milieubewust interieur helemaal niet saai of gedateerd te zijn. 

Affordable design
Bij restricted designs horen we vaak “Dit was ooit een prachtige design meubelstuk, maar de bekleding is helaas op.” Dit vinden wij natuurlijk zonde! Niet alleen omdat design een kunstobject voor uw ruimte is, maar ook omdat het in veel gevallen prijzige meubelstukken zijn geweest. Wij vinden dan een ieder de kans zou moeten krijgen om te kunnen genieten van design meubilair, ook als de portemonnee het niet toelaat. Kies er daarom voor om een tweedehands designer item te laten herstofferen. Op deze manier kunt u genieten van uniek design helemaal op uw smaak aangepast én bent u vaak veel goedkoper uit.